Een jaor geleje woort MO gebaore, ein buikske in ’t Zittesj gesjreve door Lizette Colaris. Gein geweun buikske, gein verhaol euver vruiger, mer eine thriller. Ein anger genre es waat in ’t algemein in ’t dialect gebroek wurt. Ein verhaol wo van nog niet dudelik is wo of wie dat aaflup – is dat mesjien ouch sjus de bedoeling? Kump dao mesjien nog ein tweede deil, of zelfs ein driede? Dat is de vraog..

Laes MO! Te kriege via dees website mer ouch bie Boukhanjel Wim Krings: laes de recensie op zien website via deze link https://www.boekhandelkrings.nl/krings/boek/9789082632408

Nota bene: de vertaling nao ’t Hólles sjteit ouch in ’t buikske. Dus es geer de waeg kwiet zeet in ’t Zittesj is ’t gepermitteierd om te sjpieke!

—————————————————–

Een jaar geleden werd MO geboren, een boekje in het Sittards geschreven door Lizette Colaris. Geen gewoon boekje, geen verhaal over vroeger, maar een tgriller. Een ander genre dan wat in het algemeen in het dialect gebruikt wordt. Een verhaal waarvan nog niet duidelijk is waar of hoe dat afloopt – is dat misschien ook juist de bedoeling? Komt er misschien nog een tweede deel, of zelfs een derde? Dat is de vraag..

Lees MO! Te bemachtigen via deze website maar ook bij Boekhandel Wim Krings: lees de recensie op zijn website via deze link: https://www.boekhandelkrings.nl/krings/boek/9789082632408

Nota bene: de vertaling naar het Nederlands staat ook in het boekje. Dus als u de weg kwijt bent in het Sittards, is het toegestaan om te spieken!

Mo thriller

De femieje is compleet, eine thriller es bouk en es loesterbouk in ’t Zittesj!